mirades nues

INAUGURACIÓ “MIRADES NUES”

El 16 de juliol es va dur a terme la inauguració de “El Maresme: Mirades Nues” a la Biblioteca d’Argentona, una exposició que consta de set quadres pintats per usuaris del Servei de Teràpia Ocupacional Pere Parera que representen diversos paisatges basats en la vila d’Argentona i altres llocs de la comarca del Maresme.

Com va explicar Jordi Blanch a la inauguració, aquest és el resultat de varis mesos treballant en el taller d’art. “Primer els vam donar la possibilitat d’escollir un lloc que els agradés i els vam anar a fotografiar. Seguidament, vam imprimir les fotos i ens vam posar a treballar. Cadascú amb tècniques molt particulars, han acabat aconseguint un resultat espectacular!”.

Aquesta exposició no hagués estat possible si, per una banda, els monitors i monitores no haguessin apostat per potenciar el talent artístic dels seus usuaris i, per l’altra, sense la perfecta predisposició del municipi d’Argentona i la voluntat de trobar un espai tan adient com la Biblioteca Municipal. D’aquesta manera, s’ha pogut compartir i fer visible el treball realitzat des del centre, així com haver creat més lligam amb la comunitat d’Argentona.

Així doncs, ja sabeu! Fins el 23 d’agost podeu passar pel Carrer Gran d’Argentona i gaudir d’uns quadres amb uns colors molt estiuencs, que us aproparan diversos indrets del Maresme!

ESCOLTAR NOTÍCIA A RÀDIO ARGENTONA