CENTRE DE DESENVOLUPAMENT INFANTIL I ATENCIÓ PRECOÇ DEL MARESME – CDIAP

El CDIAP del Maresme és un servei de la xarxa pública d’atenció integrat en el Sistema Català de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya. Adreçat a atendre els infants de 0 a 6 anys de la comarca del Maresme que presenten algun tipus de trastorn, discapacitat, disfunció o disharmonia en el seu desenvolupament, o que es troben en situació de risc de patir-la.
L’objectiu del CDIAP és atendre les famílies preocupades per qualsevol aspecte del desenvolupament del seu fill. Es treballa per a poder prevenir, diagnosticar i tractar les dificultats que puguin presentar aquests infants i acollint i orientant les consultes dels pares.

CENTRES CDIAP

El CDIAP del Maresme compta amb 3 punts d’atenció.
La seu central es troba Mataró. S’atenen des d’aquest centre, les poblacions de Mataró, Argentona, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Cabrils, Cabrera, St. Vicenç de Montalt, Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Òrrius i Dosrius.
El segon punt d’atenció al Sud de la Comarca, El Masnou, atén als usuaris/es de les poblacions de Teià, El Masnou, Alella, Premià de Mar i Premià de Dalt.
El punt d’atenció als usuaris del nord de la comarca,  Arenys de Mar, atén a les famílies i infants de Calella, St. Pol de Mar, St. Cebrià de Vallalta, St. Iscle de Vallalta, Canet de Mar, Arenys de Munt i Arenys de Mar.