FAMÍLIA IMMIGRADA: ENTENDRE PER ATENDRE

Al CDIAP del Maresme observem des de fa anys com el dol migratori incideix en la criança, la salut mental i en general en el desenvolupament dels infants. Per això us proposem aquest espai de reflexió: per entendre, acollir i atendre millor.

La jornada tractarà sobre l’atenció a la diversitat i el dol migratori des de la perspectiva i l’experiència de serveis i professionals que treballem amb petita infància i famílies, obrint la porta a experiències des del món de la salut i de l’educació.

PROGRAMA

Descarrega el Programa de la 24a Jornada CDIAP , on podràs trobar informació sobre els horaris i els participants de la Jornada.

INSCRIPCIONS

La Jornada té un cost de 10€ i per poder-hi assistir és necessari realitzar una inscripció prèvia. Fes clic al botó i formalitza la teva inscripció!

Inscripcions obertes!

PRESENTACIÓ DE PÒSTERS

De nou, volem comptar amb la participació activa dels assistents a la jornada, és per això que oferim un espai perquè pugueu presentar pòsters.
La temàtica ha de versar sobre el tema d’enguany de les jornades “FAMÍLIA IMMIGRADA: ENTENDRE PER ATENDRE”. Podeu comunicar algun projecte del vostre equip, alguna activitat, investigacions, experiències…
Us presentem unes normes bàsiques que haureu de tenir en compte: