Eurocantargavision

EUROCANTARGA VISIÓN

El passat dilluns 6 de juliol va tenir lloc l’espectacle “Eurocantargavisión” a l’espai cultural de Ca n’Humet del Masnou, un musical que va apropar les millors actuacions de la història d’Eurovisión.

La gala va comptar amb la participació de 29 artistes, tots ells usuaris del Servei de Teràpia Ocupacional Can Targa, que des de novembre han estat assajant periòdicament per preparar les actuacions. A més a més, es van intercalar projeccions audiovisuals protagonitzades pels propis artistes, realitzades des de diferents llocs que fan referència a les activitats del dia a dia del centre, com són la piscina, els parcs del voltant, el poliesportiu, bars col·laboradors o els propis espais de Can Targa.

Cal dir que, a banda de l’esforç i dedicació dels i les educadores del centre, el resultat final no hagués estat el mateix sense la col·laboració dels voluntaris, familiars i estudiants en pràctiques, els quals es van responsabilitzar de diverses tasques, així com la creació del vestuari.

Aquest espectacle va ser registrat per editar-ne un DVD que es posarà a la venda a principis del curs vinent i la seva recaptació, juntament amb els diners recollits de les entrades, es destinarà a finançar un projecte de Can Targa.

De moment ja podeu veure algunes imatges de l’espectacular “Eurocantargavisión”!