Entradas

REFORMEM DOS CENTRES RESIDENCIALS GRÀCIES A LA FUNDACIÓN ONCE

Gràcies a la concessió d’una ajuda econòmica de la Fundació Once hem pogut reformar dos centres residencials de l’Entitat: la Llar Vitòria i la Llar Ronda.

El centre residencial Vitòria disposava d’una gran sala que havia estat el pàrquing de la casa. En no estar condicionada com habitatge, només es podia utilitzar de manera limitada per a determinades activitats, condicionats per la temperatura ambiental. La intervenció ha permès convertir l’espai en una sala polivalent on els residents poden realitzar activitats i on disposen d’una zona multimèdia on podrien tenir accés a internet, una sala amb sofàs on poder veure la televisió i/o realitzar trobades. El nou espai també permet rebre familiars i amics dels residents en un ambient que respecta la seva intimitat.

Per la seva banda, al Centre residencial Ronda s’han condicionat diferents espais a través de pintar diferents paraments que, o bé tenien colors molt foscos o bé es trobaven en males condicions. Amb el simple fet de pintar aquests espais, ara són molt més acollidors comfortables, sanejats i actuals.

Aquí us mostrem una petita mostra de l’abans i el després.