2a TROBADA D’USUARIS DEL JAUME ISERN, CAN TARGA I PERE PARERA

El passat dimecres 29 de març, usuaris del suport Extens-2 dels centres ocupacionals Jaume Isern, Can Targa i Pere Parera ens vam trobar a les instal·lacions del Jaume Isern per celebrar la ll Trobada. Enguany i donat que l’any passat va agradar a tothom, hem repetit amb els Jocs d’en Santi. Aquests jocs tant lúdics com pedagògics són fets pels usuaris de la Fundació i han estat cedits en préstec a diferents escoles de la ciutat.

Durant el matí, vam fer grups amb companys de tots els tallers, i vam estar passant pels diferents jocs: puzles, memory, bitlles, anelles, punteria,… Després, tots junts, vam dinar i vam fer el cafè o infusió mentre descansàvem de l’activitat del matí, a l’ombra dels pins del Jaume Isern.  Tot seguit, vam anar a la sala del vídeo a veure el recull de les fotos de la Trobada. Finalment, i com a cloenda, vam ballar el “Jo sóc com tu”. De record vam fer una foto tots junts i ens la vam poder endur al taller.

Tot i ser un dia molt calorós i que ens va deixar a tots aixafats, va ser tot un èxit i un plaer poder compartir un dia així amb usuaris de tots els centres de la Fundació. De ben segur que repetirem!