A L’STO JAUME ISERN ENS APROPEM AL MARROC I A LA SEVA CULTURA

ACTIVITAT EXTENS 1 DIVENDRES 9 DE MAIG

Mirant la pel·lícula Cometas en el cielo, la Badrya, noia musulmana atesa al STO Jaume Isern, va fer una demanda: “M’agradaria explicar alguna cosa de la meva cultura”.

 

Aprofitant la petició de la Badrya i que al mateix taller hi ha la seva companya Zohra i una noia de pràctiques del IES Puig i Cadafalch, la Salma, totes dues també musulmanes, ens vam plantejar poder fer un petit treball sobre la cultura musulmana.

Així doncs, les noies van preparar una presentació Power Point sobre el Marroc i alguns fets culturals musulmans i el divendres 9 de maig al matí van poder presentar-ho a la Sala de Psicomotricitat del Jaume Isern, als seus companys de Suport Extens per tal que coneguéssin la seva cultura.

A la tarda, amb la participació d’un familiar (la Vicky, germana d’una usuària del taller), es va concloure l’activitat amb un tastet de te i pastes típiques del Marroc.

 

A partir d’aquesta activitat hem pogut treballar objectius com l’apropament de la diversitat cultural de la que gaudim al taller. És positiu que, aprofitant les oportunitats del nostre dia a dia, haguem pogut crear una jornada lúdica per tal de treballar conceptes i fer que les persones d’altres cultures puguin explicar en primera persona aquesta diversitat.

 

Centre Ocupacional Jaume Isern