AJUTS SOCIALS 2020 DE LA FUNDACIÓ ILURO

Un any més, som un dels 11 projectes socials seleccionats en els AJUTS  A PROJECTES D’INTERÈS SOCIAL 2020 de la Fundació Iluro.

La qualitat de la intervenció, la utilitat social, el treball en xarxa, l’experiència en el sector i l’impacte generat al territori són els criteris que s’han tingut en compte. L’import total dels ajuts per a aquest any és de 40.000 euros.

L’acte va tenir lloc el passat 20 de febrer a la Casa Coll i Regàs amb la presència de representants de les entitats seleccionades, en el cas de la Fundació el Maresme del president de l’Entitat, el Sr. Josep Morgades, i membres del Patronat de la Fundació Iluro.

La Fundació Iluro aposta per la millora social al municipi amb aquesta convocatòria d’ajuts a projectes socials, que pretén visibilitzar i dotar de recursos a les millors iniciatives que es duen a terme a la nostra ciutat i que busquen la millora de la qualitat de vida de col·lectius amb especials dificultats. Els col·lectius a prioritzar en el marc d’aquests ajuts són infància i família, gent gran i les persones amb discapacitat, amb trastorn mental i/o toxicomanies.

La Fundació Iluro segueix anualment atorgant ajuts econòmics i ho complementa amb altres accions socials com la cessió d’espais propis, els clubs de lectura adreçats a col·lectius en risc i liderats per voluntaris culturals, i la contractació responsable per als serveis de neteja dels seus espais, fomentant la inclusió laboral de persones amb discapacitat.

Fundació Iluro, moltes gràcies pel suport que demostreu any rere any amb les entitats sense afany de lucre de Mataró i el Maresme, sumant en el desenvolupament conjunt de projectes socials de gran impacte a la ciutat i a la comarca.