CAVALCADA AMB UN SANTI GEGANT!

El passat dia 5 de gener a la tarda, en Santi, icona de la discapacitat intel·lectual, es va fer present a la Cavalcada dels Reis de Mataró estrenant una nova carrossa, fruit d’un intens treball realitzat mesos enrere.

Però en Santi no va sortir sol! Darrera la majestuosa figura elaborada en 3D i de gran format, el van acompanyar una comitiva composta per nois i noies de la Fundació el Maresme, tot ballant i cantant les diverses versions de les cançons que porten com a títol “Jo sóc com tu”. Aquests temes musicals ajuden a ressaltar el lema del moviment que pretén donar a conèixer què fan i com viuen les persones que tenen alguna discapacitat, així com generar una visió positiva i realista de la discapacitat intel·lectual, fomentant la seva normalització i inclusió social.

Aprofitant que la cavalcada es retransmetia per Televisió de Catalunya, en Santi va fer arribar la carta que havia escrit als Reis Mags de l’Orient. Aquest any, ell va demanar: “Pau i salut per a tots i totes; que tothom que pugui, dins les seves possibilitats, ajudi als més desafavorits i als més necessitats; i, per últim i molt important també, que es reconegui com a iguals a totes les persones amb discapacitat intel·lectual”.

Per si no el vau podeu veure en directe, no patiu! Aquí teniu l’enllaç de la retransmissió de TV3, així com algunes imatges del procés de creació de la carrossa.
CAVALCADA REIS 2016