CAVALCADA DE REIS 2019

Per tercer any consecutiu, la carrossa d’en Santi ha acompanyat a Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient, a la seva arribada a Marató.

Els primers dies d’aquest 2019, un grup de professionals de la Fundació va estar treballant amb molta il·lusió i intensitat la posada a punt de la carrossa d’en Santi.

Ben abrigat, amb un gorro i una bufanda noves, en Santi va sortir aquest dissabte passat, 5 de gener, a la tarda acompanyat d’un seguicici d’acompanyats, entre ells persones ateses als diferents centres ocupacionals-, que ballaven i animaven la desfilada a ritme del “Jo soc com tu 2018“.

La carrosa d’en Santi també anava carregada amb sacs de peticions de llibertat, justícia, benestar, igualtat, etc., és a dir, dels DRETS que des de l’entitat exigim que siguin una realitat per a totes les persones, en especial per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Aquest any, la nostra petició als Reis ha estat i és la reivindicació d’uns serveis socials dignes que aportin benestar a les persones amb especials dificultats que posin fi a les retallades i a la dècada perduda.