El CEO DEL MARESME, A LA FIRA D’ENTITATS

El dissabte 16 de juny, el CEO del Maresme va participar al MES DE L’ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA DE MATARÓ oferint informació dels seus serveis professionals.

Amb  la participació a la Fira, es va mostrar que el CEO del Maresme és un referent en la integració laboral de persones amb algun grau de discapacitat intel·lectual a l’activitat econòmica, i que manté un compromís amb la qualitat en totes les seves actuacions. Aquests són els elements essencials que integren i inspiren el seu tarannà.

Sota el lema, Vols consumir responsablement?, el CEO del Maresme dóna a conèixer tots els serveis professionals que ofereix de forma socialment responsable a tercers. En aquests moments, al CEO hi treballen 287 persones, de les quals 204 tenen algun tipus de discapacitat intel·lectual (71%) i desenvolupen diferents tasques productives, prioritàriament serveis de neteja, jardineria, recollida selectiva de residus i de manipulació. També presten serveis interns de suport administratiu, cuina i manteniment a la Fundació el Maresme, així com serveis relacionats amb la finca Can Parcala.

Així doncs, el CEO del Maresme és la empresa d’economia social de la comarca del Maresme amb major nombre de treballadors i treballadores i disposa del seu propi balanç social, que li permet rendir comptes i mesurar l’impacte social, ambiental i de bon govern.