DONACIÓ D’UN DESFIBRIL·LADOR

Ahir, dimarts 12 de febrer, la Fundación Solidaridad Carrefour va lliurar equipaments tècnics per a la cardioprotecció dels nens i nenes amb paràlisis cerebral de Catalunya a 7 entitats sense afany de lucre, i la Fundació el Maresme ha estat una d’elles.

L’acte de lliurament va comptar amb la presència del segon tinent d’alcalde de Lleida i regidor de polítiques per als drets de les persones, Xavier Rodamilans, la presidenta de la FEPCCAT, Mª Mercè Batlle, de la directora de la Fundació Solidaridad Carrefour, María Cid, i del director general de la Fundació el Maresme, Albert Vidal.

Els desfibriladors estan dissenyats per ser utilitzats per personal no sanitari i són totalment segurs: primer analitzen el ritme cardíac i, si la descàrrega no està aconsellada, no es produirà malgrat es premi el botó de descàrrega. Tot i així, fruit de la implicació i compromís que la companyia manté amb les necessitats dels infants amb discapacitat, la Fundación Solidaridad Carrefour ha posat també a disposició de totes les entitats beneficiàries diverses accions formatives per a l’ús d’aquests equipaments.

Aquest tipus d’equipaments permeten a entitats com la nostra oferir espais més segurs als infants i persones joves ateses a diari, un aspecte especialment rellevant donat que la majoria d’aquest col·lectiu té associats problemes de salut que requereixen d’atenció immediata.