ART AMB XOCOLATA A LES NOVES ETIQUETES DEL TORRÓ D’EN SANTI

Matí creatiu i molt llaminer!! Avui, persones dels diferents centres ocupacionals de la Fundació el Maresme han deixat anar la seva imaginació per pintar, amb xocolata, una col•lecció de petites obres d’art que es convertiran en el disseny de les noves etiquetes del Torró Solidari d’en Santi: el deliciós torró de quicos de la Pastisseria Nougat, triat també per persones de la Fundació el Nadal del 2016.

La Fundació el Maresme i Nougat han organitzat aquesta activitat per donar segell a la col·laboració d’enguany, que coincideix amb el 7è aniversari del Torró d’en Santi. En total, han sortit més de vint obres, que es convertiran en les diferents etiquetes del torró d’en Santi d’aquest Nadal 2018. A més, a finals d’aquesta setmana, podreu veure a Nougat un collage amb totes les creacions dels artistes de La Fundació!

El Torró d’en Santi és una iniciativa solidària en la qual la pastisseria Nougat destina directament 1 euro de cada venda a la Fundació el Maresme. La voluntat del projecte és contribuir a donar visibilitat al Projecte Santi i als valors que promou a nivell d’integració i millora de la qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual.