Xerrada Formativa CEO

FI DEL CICLE DE XERRADES FORMATIVES AL CEO

Amb les últimes sessions formatives als treballadors de les Àrees de Jardineria, Serveis, Can Parcala i part dels Serveis Interns del CEO del Maresme, el passat 16 d’abril es va donar per finalitzat el Projecte d’Intervenció en l’Àmbit d’Higiene i Cura Personal que s’ha dut a terme al llarg del curs, adreçat als treballadors amb discapacitat intel·lectual del CEO del Maresme amb l’objectiu d’assolir i/o mantenir uns bons hàbits d’higiene i cura personal.

La darrera xerrada va ser a càrrec de Ruth Álvarez, infermera del CAP La Llàntia, tractant temes d’hàbits d’higiene i salut a nivell general (alimentació, benestar personal, hàbits tòxics…) centrant-se especialment en la importància d’una bona higiene corporal per evitar riscos a nivell de salut i en relació a l’àmbit laboral.

Previ a aquesta xerrada, aquests treballadors també s’havien format sobre els hàbits d’higiene bucodental en la xerrada duta a terme per Ingrid Álvarez, odontòloga del Centre OSICS de Mataró.

Des del CEO volem agrair als diferents serveis i centres, i sobretot als seus professionals, la col·laboració i participació desinteressada al llarg de les diferents xerrades. En concret, a l’A.S.S.I.R (professionals Paqui Fernández i Sílvia Lobera), l’OSICS (professional Ingrid Álvarez) i el CAP La Llàntia (professional Ruth Álvarez).