L’ESPORT QUE ENS UNEIX

Un any més els centres ocupacionals de la Fundació han realitzat les Trobades Esportives de les activitats d’Aeròbic i Caminar.

Per una banda, la trobada d’aeròbic es va dur a terme al Pavelló Teresa Mª Roca de Mataró i va comptar amb la participació del Servei de Teràpia Ocupacional Jaume Isern, el de Can Targa i el Servei Ocupacional d’Inserció, així com amb la presència d’alguns familiars que venien de públic, fet que tots i totes van agrair!

El matí va començar amb la presentació de tots els centres així com dels seus participants, i es va realitzar uns exercicis de pre-escalfament plegats, abans d’exhibir els balls preparats. Seguidament, cada grup va presentar les coreografies treballades durant el curs alternant el format actuació i masterclass on la resta de participants havien d’anar seguint els passos. Un cop finalitzat es va fer entrega d’obsequis als participants i tots junts van tancar la trobada ballant la coreografia de la cançó “Jo sóc com tu 2016”!

Va ser una jornada molt lluïda i brillant, on tant familiars, professionals com participants van sortir molt i molt contents i, sobretot, amb molt de ritme!

Per l’altra banda, la trobada de l’activitat de caminar es va realitzar al Parc Forestal de Mataró on hi van participar usuaris del Servei de Teràpia Ocupacional Jaume Isern i el Servei Ocupacional d’Inserció.

La trobada es va iniciar des del centre ocupacional Jaume Isern, fent una caminada conjunta fins al Parc Forestal. Un cop es va arribar allà, es van poder realitzar jocs i activitats esportives com bàsquet i futbol. Un total de 16 participants van gaudir d’un dia molt agradable i d’una bona activitat esportiva, que va acabar dinant allà mateix tots junts.

Un cop finalitzada la jornada es va fer entrega d’uns obsequis per a cada participant, per tal de tenir un record d’aquesta 1ª Trobada de l’activitat de Caminar.

Ambdues trobades es van valorar molt positivament pel fet de poder compartir el mateix interès i habilitat amb altres persones de centres diferents.