LA FUNDACIÓ, PUNT DE RELLEU DELS SPECIAL OLYMPICS

Ahir, 24 de setembre, vam viure un moment molt especial i emotiu: per primer cop, la torxa dels jocs Special Olympics La Seu d’Urgell-Andolla al Vella va passar per la seu de la Fundació el Maresme i el Club Fem en el marc del seu recorregut per la capital del Maresme.

La Plaça dels Bous 3-5 va ser un dels punts de relleu de la flama dels Special Olympics en el seu pas per Mataró, moment que es va viure amb molta emoció i intensitat. En arribar la comitiva d’esportistes participants de les diferents entitats de la ciutat d’esport adaptat de la mà de diferents personalitats públiques, entre elles, els artistes mataronins Joan Pera i Clara de Ramon, va començar a sonar la rumba catalana del “Jo soc com tu 2018”.  Nois i noies de la Fundació el Maresme van ballar la coreografia de la cançó d’aquestes Dissantes mentre en Santi els rebia i participava del relleu de la torxa juntament amb els atletes protagonistes.

Acte seguit, en Santi, tots els professionals de la casa, juntament amb els familiars, persones ateses a l’entitat i vianants que s’anaven reunint davant la seu de la Fundació, vam acompanyar el seguici fins a la porta de l’Ajuntament, on la figura i els valors d’en Santi es van visualitzar damunt l’escenari mentre es realitzaven els diferents parlaments.

Els Jocs Special Olympics se celebraran del 4 al 7 d’octubre i compataran amb la participació de més d’un miler d’esportistes de diferents països, dels quals 62 són de Mataró i 24 del Club Fem – Fundació el Maresme. Des de

Felicitats a totes les entitats organitzadores d’aquest acte a Mataró: la Direcció d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Special Olympics, ACELL, Club FEM, Escola Vela Mataró, Fedamar i Club Futbol Sala Ciutat de Mataró d’esport adaptat, i molta sort a tots els atletes, malgrat que el fet de participar-hi ja els fa a tot guanyadors. “Millor és qui ho intenta”, tal com assenyala el lema dels Special Olympics.

Clica aquí per veure com va anar l’esdeveniment.