DONACIÓ DE LES COOPERATIVES ESCOLARS

Divendres passat, 16 de juny, nois i noies del Servei Ocupacional d’Inserció (SOI) i el Servei de Teràpia Ocupacional Jaume Isern van recollir el donatiu de tres escoles participants de la iniciativa CUEME, el projecte de les cooperatives escolars Cultura Emprenedora a l’Escola. El projecte CUEME implica la constitució de la cooperativa, l’elecció del producte, dissenyar la imatge corporativa, les tasques de difusió i comunicació, la producció i la venda, i l’aportació de part dels beneficis a projectes d’interès social, entre d’altres aspectes.

A través de CUEME, els alumnes de les escoles Peramàs, Àngela Bransuela i La Llàntia han posat en marxa un mercat local de productes d’artesania, que van vendre a la Fira d’Atraccions del passat mes de maig, i han destinat el 5% dels beneficis obtinguts a la Fundació el Maresme en concret, al Taller d’Artesania del SOI.

Escola J.M. Peramàs , Escola Angela Bransuela. Escola Emprenedora., i Escola La Llàntia: moltíssimes gràcies per pensar en nosaltres i fer-nos partícips del vostre projecte social!