Portada Memòria 2015

MEMÒRIA 2015 “ENTRE TOTS HO FEM POSSIBLE”

“Entre tots ho fem possible” és el lema que encapçala la Memòria del 2015, una publicació que permet mostrar a la societat la tasca realitzada al llarg de tot l’any.

Per una banda, la memòria dedica les primeres pàgines a fer una salutació des del patronat de l’entitat, presentant la missió i els valors de la Fundació. Alhora, s’exposen els fets més destacats de l’any, incloent tant accions de repercussió interna com actes i celebracions de transformació social. A més, es dedica un espai amb els objectius establerts de cara al 2016, com a finestra oberta al futur.

A continuació, se centra en l’activitat diària d’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual. Es fa menció a les 2.502 persones ateses en els diferents serveis que presta l’entitat; es presenta el tancament comptable mostrant les previsions d’ingressos i despeses tant de la Fundació com del CEO del Maresme; i s’exposen les dades en referència a l’equip humà que hi treballa per materialitzar tots els objectius plantejats des de l’entitat.

Com indica el lema, la Fundació el Maresme té molt clar que no treballa de manera solitària davant el compromís d’aquest col·lectiu. Així doncs, també s’inclou el conjunt d’entitats, administracions públiques i empreses amb qui fem xarxa o de qui rebem col·laboracions. D’aquesta manera, la memòria pretén ser un document per apropar tota l’activitat de la Fundació mitjançant la transparència en la informació però, alhora, un agraïment públic per tot el suport rebut.

Si ho voleu, ja podeu consultar i descarregar la Memòria 2015, present a l’apartat PUBLICACIONS de la nostra pàgina web.

14 respostes

Els comentaris estàn tancats.