NOUS CONTINGUTS A LA MOSQUETA.CAT

Hem actualitzat els recursos educatius de LaMosqueta.cat!

Des de l’Escola d’Educació Especial l’Arboç de la Fundació el Maresme , hem renovat el portal de LaMosqueta.cat, que des de fa anys ofereix un conjunt d’activitats i jocs multimèdia destinats a nens i nenes amb discapacitats motrius, sensorials, cognitives i emocionals i, en general, a tota la població infantil fins als 4 anys. Aquesta renovació ha consistit en tornar a implementar les activitats existents en Javascript, ja que en Flash havien deixat de funcionar en molts navegadors.

Aquest projecte de remodelació s’ha desenvolupat des de l’escola l’Arboç amb el recolzament de la Fundació el Maresme , el suport econòmic del Tecnocampus de Mataró i la col·laboració incondicional de l’enginyera multimèdia Marina Gavin.

Així doncs, ens fa molta il·lusió comunicar-vos que LaMosqueta.cat ja torna a funcionar al 100% amb continguts renovats. Us animem a que continueu utilitzant-la i gaudint-la!

Aprofitem per informar-vos que hem creat un formulari d’incidències per tal que pugueu fer arribar fàcilment els problemes que pugueu detectar i/o propostes de millora.

La intenció es seguir millorant i perfeccionant les activitats actuals, així com implementar-ne de noves quan sigui possible.