SORTIDA A L’ESCALA

CRÒNICA

Què us puc dir de la Sortida a l’Escala.

Jo és la primera vegada que participo en una sortida d’aquestes, tot i que en soc part implicada en la seva organització. Però com tots sabem, una cosa és veure-ho des de fora i una altra molt diferent és viure-la. He quedat gratament sorpresa del bon rotllo, complicitat, esperit d’ajuda, ganes de gaudir, interès per l’activitat programada, puntualitat… En fi, ho puc qualificar d’un gran dia de germanor” entre tots: pares, usuaris i familiars .

Gràcies a tots els que heu vingut per haver sigut partícips de que passés un bon diumenge. Pels que no heu pogut venir, us faré un petit resum del que vàrem fer.

Ben puntuals, vàrem sortir de Mataró a les vuit del mati cap a Calonge, on vàrem esmorzar i seguidament vàrem continuar viatge fins a l’Escala, on durant una hora i mitja vàrem visitar el poble per lliure. Desprès, hi va haver la visita a la fàbrica d’anxoves, on ens van explicar tot el procés. Seguidament ens van obsequiar amb un tast i, els qui volien, van poder comprar els seus productes. A continuació, cap a l’autocar i a dinar a Calonge, on després hi va haver ball.

Us deixo unes quantes fotos.

Per cert! Ja estem preparant la Sortida de la Tardor. Ja sabeu que tots hi sou benvinguts!

Gràcies!

Maite (AMPA Fundació El Maresme)