SORTIDA A LA SAGRADA FAMÍLIA

El passat divendres, 2 de febrer, dos grups del servei post laboral del Servei de Teràpia Ocupacional Jaume Isern vam anar a Barcelona a visitar la Sagrada Família.

En aquesta visita vam poder gaudir d’una experiència increïble, per la qualitat del lloc, i també molt enriquidora degut a que portàvem un guia personal. Gràcies a aquesta persona vam conèixer detalls fins ara desconeguts per a nosaltres, detalls amagats i històries que descriuen la Sagrada Família, que ens van fer emocionar.

Primer ens van fer una explicació de tota la façana principal, amb tots els seus detalls, i posteriorment vam entrar a l’interior de l’església. Allà vam poder continuar gaudint tant dels secrets que es veuen com dels “invisibles”. En tot moment, el nostre guia ens va anar fent una explicació del que veiem i del que nosaltres li preguntàvem. A més, anàvem amb el nostre company Jose Mangas, que estava molt posat en història i ens va fer de segon guia.

Dins l’església no vam poder de deixar mirar tots els detalls: les increïbles columnes, els vitralls de colors, les formes del sostre, la llum… Així que, per tot això i per molt més, recomanem a tots i totes aquesta sortida tan cultural, emocionant i enriquidora!