VIATGE A ROMA

Un cop més, a finals del mes d’agost, un grup de companys del Servei de Llars Residència i Programa de Suport a l’Autonomia a la Pròpia Llar (SASVI) acompanyats per un professional de la Fundació el Maresme, van marxar junts de vacances, aquesta vegada a Roma. Van visitar el Coliseum, el Vaticà, la fontana de Trevi… en un viatge intens i ple d’emocions!

Aquesta iniciativa es va impulsar per primer cop l’any 2014 amb un viatge a Berlín i des d’aleshores, s’ha convertit en una activitat permanent del SASVI, alternant-se una destinació europea amb una d’espanyola: País Basc, Àmsterdam, Galícia i, enguany, Roma.

El Servei d’Habitatges té com a objectiu proporcionar atenció i acompanyament en una llar substitutòria o pròpia, amb qualitat de vida i benestar a persones adultes amb una discapacitat intel·lectual en grau igual o superior al 33%, de la comarca del Maresme. Dona resposta a les necessitats individuals d’atenció i socialització de les persones que hi viuen, vetllant pel seu desenvolupament integral i afavorint la seva autonomia, tot promovent la convivència, el vincle a la llar i la participació en la comunitat.