Francesc Xavier Miret i Corretgé, nou membre junta patronat Fundació el Maresme

XAVIER MIRET I CORRETGÉ, NOU MEMBRE DE LA JUNTA DE PATRONAT DE LA FUNDACIÓ EL MARESME

Donem la benvinguda a Xavier Miret i Corretgé com a nou membre de la Junta de Patronat de la Fundació el Maresme. Amb la seva incorporació, avancem en el nostre Marc Estratègic 2022 sumant nous perfils pluridisciplinaris que contribueixen al canvi de model d’Entitat.

Francesc Xavier Miret i Corretgé (Sitges, 1972) és Tècnic Superior en Relacions Institucionals i Protocol (Universitat Europea Miguel de Cervantes). Actualment és el Cap de Protocol del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya. Experiència professional en l’àmbit del protocol oficial, les relacions institucionals, la comunicació i l’organització d’esdeveniments. 

Els darrers 20 anys ha exercit diferents responsabilitats en el Departament de Benestar Social i Famílies i com a Cap de Protocol del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya. En l’àmbit social ha exercit com a educador social liderant programes de dinamització comunitària i per a la inclusió d’infants i joves en risc d’exclusió social. En l’àmbit privat ha creat i dirigit iniciatives culturals com “Les Bruixes de Burriac”, de promoció de la llengua i la cultura popular.