Francesc Xavier Miret i Corretgé, nou membre junta patronat Fundació el Maresme

XAVIER MIRET I CORRETGÉ, NOU MEMBRE DE LA JUNTA DE PATRONAT DE LA FUNDACIÓ EL MARESME

Donem la benvinguda a Xavier Miret i Corretgé com a nou membre de la Junta de Patronat de la Fundació el Maresme. Amb la seva incorporació, avancem en el nostre Marc Estratègic 2022 sumant nous perfils pluridisciplinaris que contribueixen al canvi de model d’Entitat.

Xavier Miret i Corretgé (Sitges, 1972), Grau en Protocol i Organització d’Esdeveniments a la Universitat Europea de Madrid i Tècnic Superior en Relacions Institucionals i Protocol (Universitat Europea Miguel de Cervantes). Els darrers 27 anys ha exercit diferents responsabilitats en el Departament de Benestar Social i Famílies i ha estat Cap de Relacions Externes i Protocol en els Departaments de la Presidència, Polítiques Digitals, Vicepresidència i Economia de la Generalitat de Catalunya. En l’àmbit social ha exercit com a educador social coordinant programes de dinamització comunitària i per a la inclusió d’infants i joves en risc d’exclusió social. En l’àmbit privat ha creat i dirigit iniciatives culturals com “Les Bruixes de Burriac”, de promoció de la llengua i la cultura popular.

Actualment exerceix de consultor i formador en matèria de relacions institucionals, protocol i habilitats comunicatives.