1.800 GRÀCIES!!

Estem entusiasmats! Un any més, hem aconseguit que milers de mataronins i maresmencs se sumin a la nostra causa. Ahir, 1.800 persones van participar a la 4a edició de la Caminada de l’Escola l’Arboç. Organitzada per l’AMPA de l’escola amb el suport de la Fundació el Maresme, s’ha consolidat com un dels actes esportiu-solidaris destacats de la nostra ciutat. De fet s’inclou dins el programa ‘Mou-te amb cor’, el qual aglutina totes les activitats esportives solidàries que les diferents entitats mataronines organitzen al llarg de l’any.

El temps ens va acompanyar des de primera hora del matí, quan organitzadors i voluntaris van començar a preparar tota la logística d’aquesta jornada festiva: les parades d’entrepans, begudes i obsequis, la barra solidària, els estands d’inscripcions i venda de samarretes d’en Santi, la música i les activitats per als més menuts, entre elles uns simuladors de motos gp.

De seguida, el passeig va començar a tenyir-se de verd, el color de la samarreta d’en Santi 2017, gràcies a l’augment de caminants solidaris, una xifra que ha augmentat any rere any des de la primera edició el 2014 fins arribar a les 1.800 persones que han sortit a caminar en aquesta quarta edició, assolint un nou rècord d’inscripcions.

Èxit del nou recorregut!
El Passeig del Callao s’ha mantingut com a punt de sortida i arribada, però enguany s’ha plantejat un nou nou itinerari -urbà i totalment pla-, que ha resultat tot un èxit. A diferència de les edicions anteriors, el recorregut no ha inclòs les Cinc Sènies per facilitar els desplaçaments amb cadires de rodes i cotxets infantils. Els participants han recorregut el Passeig Marítim en direcció al Rengle fins arribar a l’espigó del Port de Mataró, des d’on s’ha tornat de nou pel passeig marítim fins arribar de nou a Sant Simó.

De nou, 1.800 gràcies a totes els organitzadors, entitats col·laboradores, voluntaris i participants que han fet possible aquesta festa, una caminada els fons de la qual es destinaran a activitats i material específic per als alumnes de l’escola: nens i joves de la comarca del Maresme amb pluridiscapacitat funcional.

No us perdeu l’àlbum de fotografies amb els millors moments de la Caminada! Cliqueu aquí