EL CENTRE OCUPACIONAL PERE PARERA REEDITA UNA NOVA ACCIÓ DE NETEJA DE L’ENTORN EN EL MARC DEL LET’S CLEAN UP

Després de l’enriquidora experiència del 2021, el centre ocupacional Pere Parera de la Fundació el Maresme torna a reeditar l’acció de neteja de la Riera d’Argentona que ja va impulsar l’any passat en el sí de la campanya mediambiental europea del Let’s Clean Up. Serà el divendres 6 de maig al maig a partir de les 10h i enguany comptarà amb la participació de l’IE Mar Mediterrània, un centre amb el qual la Fundació el Maresme hi té moltes sinèrgies d’inclusió comunitària, entre elles, el projecte conjunt de La Cantina i més o la participació de persones amb discapacitat en el projecte d’equinoteràpia desenvolupat per l’institut-escola amb alumnat del centre.

L’activitat de neteja de l’entorn és oberta a tots els públics i la Fundació el Maresme convida a tothom a sumar-s’hi. Cada participant, però, haurà de dur guants adients per a la recollida (estil d’hort), i s’aconsella anar amb sabates tancades còmodes per caminar, gorra, aigua i crema solar si fa sol.

L’any passat, hi van participar 35 persones del centre ocupacional Pere Parera i van recollir 7 bosses d’envasos, 1 sac amb papers i cartró, 1 sac amb rebuig i 4 voluminosos.