llegats solidaris_fundació el maresme_giving tuesday

“AJUDA’NS A SEGUIR AJUDANT QUAN TU NO HI SIGUIS”

Avui, 1 de desembre, amb motiu del Giving Tuesday (Dia de Donar) i en el marc de la Setmana de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual 2020, la Fundació el Maresme promou els Llegats Solidaris com la possibilitat de donar a una causa solidària a través del testament. L’Entitat proposa que a la ciutadania que pensi en els seus familiars, però també en la possibilitat de deixar empremta fent perdurable la causa social que la mou, sigui quina sigui. Ho fa amb el lema “Ajuda’ns a ajudar quan tu no hi siguis”.

Manté viu el compromís amb les persones amb discapacitat intel·lectual. La Fundació el Maresme dedica una pàgina del seu web a informar sobre aquesta possibilitat de donar, que la concep com una forma generosa d’oferir una vida millor a generacions futures en risc d’exclusió social, en aquest cas, a les persones amb discapacitat intel·lectual ateses a la Fundació el Maresme: https://www.fundaciomaresme.cat/llegats-solidaris/

Agraïm qualsevol donació , sigui petita o gran, ja que la teva generositat es perllongarà a través del teu llegat testamentari sense perjudicar en cap cas els teus hereus legítims. Senzillament, et proposem que pensis en els teus familiars, però també en la possibilitat de deixar empremta fent perdurable la causa social que et mou. Per petita que sigui, la teva aportació té molt de valor! 

Ara més que mai la inclusió necessita més llars residència, més pisos tutelats, més tallers ocupacionals, més centres de dia… En definitiva, més recursos per atendre a un dels col·lectius més vulnerables de la societat: les persones amb especials dificultats i les seves famílies.

Ens il·lusiona comptar amb tu i saber que… Junts Construïm Futur!