TREBALLS DE MANIPULATS PER A L’EMPRESA AVET SET

Vilaseca, S.A. Avet Set, empresa emblemàtica de Mataró dedicada al disseny i producció de peces interiors, llenceria i pijames, ens ha ofert col·laborar amb ells duent a terme treballs de manipulats que desenvoluparan un grup de 4 nois i noies amb discapacitat intel·lectual del Centre Especial de Treball (CET) de la Fundació CEO del Maresme.

La feina es realitza en el taller de manipulats del CET, al carrer Galícia, i consisteix en plegar i encaixar peces de roba interior femenines de diferents col·leccions que incorporen noves tendències de moda.

Aquest encàrrec encaixa molt amb el perfil laboral d’un gran sector de nois i noies del CEO que requereixen de tasques que els hi permetin reproduir en ordre una seqüència d’accions determinada, els hi faciliti la coordinació de mans-ulls, estar atents i concentrats en la feina, certa agudesa visual, manipular objectes no massa grans amb delicadesa i precisió, saber comptar, discriminar objectes per mida i forma, i recordar un aprenentatge un cop adquirit.

Totes les col·leccions d’AVET SET es realitzen amb teixits de fabricació pròpia, destaquen per la seva cooperació amb les empreses de confecció i per la seva preferència pel proveïment amb l’entorn més immediat, així com pel foment de la proximitat, sempre que sigui possible. És una empresa familiar, present en el mercat nacional des del 1952 i en el mercat internacional des del 1980, que respecta la igualtat d’oportunitats i la no discriminació per gènere, edat o qualsevol altre aspecte.