EL CASAL LABORAL, NOVA INICIATIVA DEL SEFI

Durant el passat mes de juliol, els usuaris del SEFI van participar en el Casal laboral, nova iniciativa que tenia un doble objectiu: d’una banda, mantenir durant el període d’estiu el vincle dels nois i noies amb el SEFI i, d’una altra, crear una dinàmica diferent a la resta de l’any realitzant un seguit d’activitats de millora de l’ocupabilitat i l’apropament al mercat laboral local fora del les nostres instal·lacions en la major part del temps. En aquest Casal laboral van participar 14 persones amb discapacitat intel·lectual en recerca activa de feina.

El Casal es va estrenar el passat 14 de juliol visitant les instal·lacions d’AVET/SET (Vilaseca S.A), empresa situada a Mataró i líder en el sector del disseny i producció de peces interiors gràcies a la seva dilatada trajectòria (present al mercat nacional des del 1952 i a l’internacional des del 1980).

Els usuaris del SEFI varen rebre explicacions de com s’organitza el magatzem i quines tasques es fan amb els diferents equips i maquinària que disposen. També van fer una demostració de control de qualitat del seu producte. Els assistents van gaudir molt d’aquesta visita ja que el sistema que tenen per distribuir les comandes és totalment diferent al que havien vist fins ara.

L’equip de treballadors d’AVET SET es van mostrar molt participatius i interessats en els nostres usuaris, i van mostrar disposició per a futures visites.

AVET SET, gràcies per aquesta experiència!