EL CEO DEL MARESME, PREMI FAGEM A LA MILLOR TRAJECTÒRIA EMPRESARIAL

Ahir, 18 d’octubre, el nostre Centre Especial de Treball, el CEO del Maresme, ha guanyat el premi FAGEM 2018 a la millor trajectòria empresarial, en el marc de la XI Nit de l’Empresariat del Maresme celebrada al Turó del Sol.

Agraïm a la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme i a totes les organitzacions empresarials que la representen fer-nos mereixedors d’aquest reconeixement tant important per a nosaltres.

La Fundació CEO del Maresme és una entitat sense afany de lucre i referent a la comarca que treballa per a la inclusió a l’activitat laboral de persones amb algun grau de discapacitat intel·lectual. Des de l’any 1987 està registrada a la Generalitat de Catalunya com a Centre Especial de Treball i compta amb una plantilla de més de 270 treballadors, dels quals un 75% són persones amb alguna discapacitat intel·lectual. Com a empresa d’economia social i solidària, presta serveis professionals en diferents àrees: neteja industrial i privada, jardineria integral, recollida selectiva de residus comercials, destrucció i certificació documental, i qualsevol tipus de manipulació industrial semi automatitzada. També gestiona la finca apícola, ecològica i amb compromís social de Can Parcala.