COMPARTINT EXPERIÈNCIES AMB LA GENT GRAN DE LA CREU ROJA D’ARGENTONA

El passat dimecres, 9 de maig, usuaris del Servei de Teràpia Ocupacional Pere Parera van anar a compartir una activitat artística que ens proposava la Gent Gran de la Creu Roja d’Argentona.

Ens van acollir al seu local molt atentament. Primer de tot, vam esmorzar ensaïmades, croissants, bombons, sucs… Després, amb la panxa ben plena, cada persona del grup de la Creu Roja va treballar amb un usuari/ària del grup del Pere Parera.

La proposta artística va ser pintar un quadre amb la tècnica de cinta de pintor. Després de tapar parts de la superfície a pintar, conjuntament les parelles s’ajudaven per triar els colors i anar decidint l’aspecte de l’obra. Un cop tot pintat, van enretirar la cinta i el resultat va ser molt original i divertit!

La proximitat va fer que es creés un ambient relaxat que propiciava la relació. Valorem com a molt positiva l’experiència ja que va afavorir la normalitat del nostre col·lectiu.

Esperem que aquesta, ja segona trobada es consolidi com una porta d’entrada a noves i riques experiències socials amb el nostre entorn més proper.