COMPTE ENRERE DEL CONCURS D’INSTAGRAM “JO SOC COM TU 2020”

Diem adéu a un estiu atípic que, entre d’altres coses, ha estat marcat per l’empremta de moltes persones participant en el vídeomaping del Jo soc com tu 2020.

Avui, primer dia de la tardor, reactivem el compte enrere del nostre concurs d’Instagram, que dona l’oportunitat de guanyar la possibilitat d’esdevenir autèntics abellaires!! Tens temps fins el 30 de setembre, inclòs, per optar a guanyar una experiència memorable i única a tot Catalunya: Un taller de l’aula apícola de Can Parcala per a tu i 10 acompanyants!!

➡️Us vestireu i actuareu com autèntics abellaires a l’aula apícola de la finca de Can Parcala, a Cabrera de Mar.

➡️Gaudireu de més de 10 Hectàrees de terreny amb bosc i muntanya, zona pícnic, espai jocs infantils, … i d’unes vistes meravelloses del nostre litoral.

➡️Descobrireu com es crien les abelles, com s’organitzen, com es mantenen, i quins productes podem obtenir d’elles.

➡️Us conscienciareu sobre la importància de les abelles per a la supervivència del nostre ecosistema.

➡️Tot això d’una forma totalment inclusiva, ja que us apropareu al món de la diversitat, la tolerància, la igualtat i el respecte.

➡️I finalment, marxareu amb el vostre carnet d’abellaire i un lot dels nostres productes.

📣COM PARTICIPAR?

1. 🎥Grava’t sol o acompanyat amb la samarreta “Obre els ulls i somriu. Canviaràs el  món” ballant un fragment del Jo soc com tu 2020

2  📲💻Penja la gravació al vídeomapa (www.fundaciomaresme.cat/josoccomtu)

3. Segueix-nos a Instagram @josoccomtu i @dissantes

4. Comparteix al FEED (no als Stories) del teu Instagram una publicació sobre la teva participació afegint el hastag 👉 #empremta_josoccomtu220  👈 (MOLT IMPORTANT) i 👉RETANT a dos amics o amigues.👈

💫MOLTA SORT I MOLTA EMPREMTA👣 PER UN MÓN 🌍 MILLOR!!!