EL SASVI S’ADAPTA A UN NOU ACOMPANYAMENT

Després de viure el confinament i la desescalada de manera molt intensa, la represa de certa normalitat també ha arribat al Servei d’Acompanyament i Suport a la Vida Independent (SASVI) de la Fundació el Maresme.

Els equips ens hem adaptat a les mascaretes i al gel hidroalcohòlic quan entrem a les cases de les persones a qui prestem suport, quan cuinem, quan anem a comprar…

Hem interioritzat la distància social per poder estar mes a prop en l’acompanyament, que és el que dona sentit a la nostra tasca dia a dia.

Aquest ha sigut un estiu diferent ple de limitacions. No hem pogut fer els berenars dels divendres d’agost, ni el sopar d’estiu que tant ens agrada. Però, un cop més, ens hi hem adaptat!! Hem anat a la platja, a caminar… i uns quants han anat uns dies de vacances ua Tarragona amb els educadors i educadores!

Encarem aquesta tardor amb les mateixes dosis d’il.lusió i passió per la nostra feina: la de facilitar una vida independent a aquelles persones que disponen d’un alt nivell d’autonomia i capacitats.