5a CAMINADA DE L’ESCOLA L’ARBOÇ

Des de l’AMPA de l’Escola d’Educació Especial l’Arboç fem un balanç molt positiu d’aquesta 5a edició de la Caminada Solidària de l’Escola d’Educació Especial l’Arboç, una jornada lúdic-esportiva que, tot i estar marcada pel mal temps, va continuar endavant.

Els caminants, enfundats en paraigües i impermeables, van decidir no aturar-se i recórrer 10 km al llarg del Passeig Marítim de Mataró, des del passeig del Callao i fins l’espigó del Port de Mataró. I ho van fer per una bona causa, ja que la totalitat dels fons recaptats a la Caminada es destinen a activitats i material específic per als alumnes de l’Escola l’Arboç, nois i noies de la comarca del Maresme amb pluridiscapacitat funcional.

Solidaritat sense fre
Organitzada per l’AMPA de l’Escola l’Arboç amb el suport de la Fundació el Maresme, cada edició ha superat el nombre d’inscripcions. Si bé enguany l’objectiu era arribar a les 2.000 inscripcions, el mal temps va fer que el mateix dia de la caminada, moment en què acostumen sumar-s’hi moltes persones, no es pogués assolir el repte. Tot i així, la satisfacció és màxima, en veure tantíssima gent que continuava la marxa malgrat el gran diluvi. Si bé el mal temps va obligar a suspendre la música i l’activitat de zumba que estava programada, tots els participants van ser recompensats amb entrepans, beguda, fruita i obsequis.

Samarreta de les Dissantes 2018
Totes les persones que es van apropar a la festa van poder adquirir per 5€ la samarreta de les Dissantes 2018, que enguany és de color blanc i morat. Hi havia un estand amb totes les talles per tots aquells que volguessin fer la caminada amb ella.

Mou-te amb el cor
La Caminada de l’Escola l’Arboç s’inclou dins el programa ‘Mou-te amb cor’, el qual aglutina totes les activitats esportives solidàries que les diferents entitats mataronines organitzen al llarg de l’any.

Des d’aquí, el nostre agraïment a l’Ajuntament de Mataró i tots els col·laboradors, patrocinadors, voluntaris i participants que han fet un èxit d’aquesta 5a edició de la Caminada de l’Escola l’Arboç.

Podeu veure algunes imatges de com va anar la caminada clicant aquí