NOVA EDICIÓ DE LA FESTA DE LA PRIMAVERA!

A finals de maig, al Servei de Teràpia Ocupacional Pere Parera d’Argentona va tenir lloc una nova edició de la Festa de la Primavera, enguany celebrant els vuit anys del Pere Parera.

La jornada va ser molt agradable. Per grups, es van fer una sèrie d’activitats com un taller de cuina on els participants van poder elaborar el pica-pica que després menjaríem plegats, l’elaboració de bossetes d’herbes aromàtiques on els nois/es van fer les seves pròpies bosses amb romaní i espígol, i la darrera activitat va ser participar en una classe de Tai-txi. Tots els assistents van poder gaudir d’una estona d’espiritualitat molt ben conduïda per la Ma Josep Guixot, educadora del centre.

Aquest any, com a novetat, la festa s’ha realitzat al propi STO Pere Parera, a diferència d’altres anys que s’havia fet a Can Parcala o al “Centru” Parroquial d’Argentona. Aquesta opció ha agradat i logísticament ha estat molt més operativa. També com a novetat enguany s’han convidat als familiars que volguessin o poguessin a participar de la festa i del dinar. L’experiència ha estat molt satisfactòria i agradable tant pels mateixos familiars com pels usuaris/es i professionals. Realment compartir-ho amb els familiars ha enriquit encara més la vetllada!

Finalment es va cuinar una paella multitudinària i tots els allà presents vàrem poder acabar la festa exhibint-nos a l’espai habilitat per fer un photocall, disfressant-nos i fent pallassades a dojo durant el final de la vetllada, acompanyats d’una música (escollida pels propis usuaris/es) que va ser testimoni de la celebració! A més, com a detall-obsequi de participació als familiars assistents, el grup d’ocupació de cuina va elaborar unes galetes del Santi boníssimes.

Amb tot, una vegada més s’ha pogut gaudir d’aquesta festa, un esdeveniment ja consolidat en el calendari de curs de l’STO Pere Parera!

 

 

1 resposta

Els comentaris estàn tancats.