QUE RES ENS ALLUNYI!

Durant 7 anys, hem somiat junts en un mar de somriures. Hem ballat plegats sota un mateix lema i hem compartit la diversitat amb en Santi, icona de la discapacitat intel·lectual

Aquest 26 de juliol, a les 18h, volem continuar somiant amb tots i totes vosaltres en el moment més màgic i àlgid de les tradicionals Dissantes: la flashmob!

Guardarem les distàncies físiques, però no les emocionals perquè estarem més units que mai visibilitzant que junts, somrient i compartint desitjos i somnis, podem fer coses positives per millorar el món!!

A més, aquest any podreu participar de tres maneres:

1️⃣. Als 8 ESCENARIS equipats en el marc de “Mataró s’enlaira” (amb un aforament limitat a 800 persones per escenari):

-Parc de Rocafonda
-Escola de Cirera
-Jardins de l’Escorxador
-Plaça de l’Ajuntament
-Poliesportiu Eusebi Millan
-Plaça Occitània
-Parc de Cerdanyola
-Parc del Carrer Galícia (La Llàntia)

2️⃣. FLASHMOB ONLINE EN DIRECTE: es tracta d’una emissió en directe a través de Mataró Audiovisual i la gravació simultània de múltiples sessions de videoconferència perquè tothom que quedi fora dels escenaris, per motius d’aforament o que prefereixi fer-ho des de casa o qualsevol altre espai, pugui balla la flashmob simultàniament amb nosaltres. Aprèn a ballar-la aquí !

3️⃣. ACCIÓ VIRTUAL “Obre els ulls i somriu. Canviaràs el món”:grava’t ballant la coreografia quan vulguis i des d’on vulguis i penja-la al nostre mapa virtual. Tots els vídeos quedaran enllaçats en un mapa Google de consulta pública. Anima’t i deixa la teva empremta!

Amb aquestes tres formes de participar editarem el vídeo final de la flashmob del Jo soc com tu 2020, i et volem a tu com a protagonista!!!
Acompanyeu-nos i ballem plegats per un món millor!!

No et perdis el següent vídeo!