TANQUEM EL CICLE DE XERRADES AMB LES “MESURES DE PROTECCIÓ”

La incapacitació judicial, la realització d’escriptures notarials i la construcció del patrimoni protegit són algunes de les mesures de protecció que cal tenir en compte per poder planificar el futur de les persones amb discapacitat intel•lectual. Així doncs, davant la complexitat d’aquests temes i la preocupació de les famílies i tutors en trobar respostes, es va plantejar la tercera i última sessió del Cicle de Xerrades programat amb motiu del 50è aniversari de la Fundació el Maresme.

Montserrat Clapés, advocada del gabinet La Contra Advocats, va presentar cadascuna de les mesures de protecció que cal tenir en compte, ressaltant-ne la seva importància des d’una vessant tant legal com personal, preveient el futur de les persones amb discapacitat intel•lectual. La ponència va continuar amb Lourdes Puig qui va explicar què són les entitats tutelars, com funcionen i quina és la seva gestió.

Amb tot, vam poder tancar un Cicle de Xerrades iniciat parlant dels primers símptomes de retard en el llenguatge que ha acabat amb la previsió d’un futur per veure “Qui se’n farà càrrec quan jo no hi sigui?”, de manera molt completa i amb continguts d’interès per a tots els assistents.
CICLE XERRADES

5 respostes

Els comentaris estàn tancats.