CAN TARGA RECAPTA 643€ EN BENEFICI DE LA MARATÓ DE TV3

Per sisè any consecutiu, el Centre Ocupacional Can Targa de la Fundació el Maresme ha organitzat una activitat solidària per recaptar diners de La Marató de TV3, que enguany se centra en sensibilitzar i divulgar sobre la Covid-19, apel·lant a la solidaritat de ciutadanes i ciutadans per sumar recursos que permetin avançar en la recerca d’aquesta malaltia de gran abast.

En aquesta edició, s’han recaptat 643€ a través del sorteig de 12 lots de Nadal creats gràcies a la donació de productes de famílies i establiments locals, als quals els agraïm la seva col·laboració altruista.

➡️El sorteig s’ha celebrat aquest dimecres, 16 de desembre a les 11.30h, al centre ocupacional d’El Masnou. Aquesta és la relació dels números guanyadors dels Lots de Nadal d’enguany i els centres on s’han venut:

Lot núm 1: 382 (CO Can targa)
Lot núm 2: 224 (EEE Arboç)
Lot núm 3: 720 (CO Can Targa)
Lot núm 4: 336 (CO Pere Parera)Lot núm 5: 415 (CO Can Targa)
Lot núm 6: 533 (CO Jaume Isern)
Lot núm 7: 747 (Oficines Centrals Fundació Maresme)
Lot núm 8: 360 (Llar Santa Maria)
Lot núm 9: 257 (EEE Arboç)
Lot núm 10: 722 (CO Can Targa)
Lot núm 11: 696 (CO Can Targa)
Lot núm 12: 551 (CO Les Sureres)

L’equip de Can Targa ha gravat i editat el moment del sorteig al més pur estic nadalenc, i aquest és el resultat:

Enguany, amb l’objectiu d’adaptar l’activitat a les mesures Covid19 i fer quelcom igualment especial, des de Can Targa han aprofitat per elaborar aquest vídeo des de la vessant terapèutica del servei:

Aquesta acció comunitària la va arrencar Can Targa mitjançant el Comitè de Responsabilitat Social Corporativa de la Fundació el Maresme i, amb el pas del temps, s’hi han anat sumant la resta de centres ocupacionals, fins convertir-se en un gran exemple de treball i col·laboració en xarxa entre diferents serveis de l’Entitat i les famílies.

Fins ara, la jornada sempre s’ha celebrat a l’aire lliure, a la Marcelina Monteys d’El Masnou, amb l’organització de vàries activitats lúdiques gràcies a la participació i col·laboració de famílies, professionals i persones ateses dels diferents centres ocupacionals, així com de la comissió de Jocs d’en Santi.

Des de l’Entitat, volem agrair l’esforç, la dedicació i l’entusiasme que ha posat tot l’equip de persones de Can Targa per organitzar i fer realitat aquest important granet de sorra a la causa.