HUMOR I IRONIA A LA NIT DE GALA 2017

Aquest divendres passat, 1 de desembre, vam gaudir de la tradicional Nit de Gala de la Fundació el Maresme.

Enguany, vam omplir el Teatre Monumental de Mataró d’humor i d’ironia al voltant de les vivències de dos grans humoristes: el Víctor Parrado Cómico, reconegut monologuista i presentador, i Marc Buxaderas , una nova promesa de l’humor que ens va fer una especial il·lusió que ens acompanyés, ja que es tracta de la primera persona amb discapacitat intel·lectual que s’endinsa en el món dels monòlegs.

A les 19:45 s’obrien les portes del Teatre i en Víctor Parrado i el Marc Buxaderas feia estona que estaven desitjosos de començar el show. Tant va ser així que es van col·locar a la mateixa entrada per anar rebent calorosament els espectadors a mida que entraven a la sala.

Amb el seu monòleg “Posa un discapacitat a la teva vida”, el Marc ens va regalar anècdotes al voltant de com viu la paràlisi cerebral la gent que s’ha anat trobant per la vida. I ho va fer rient en primer persona i contagiant el públic amb complicitat i rialles des del primer segon.

El feeling del Marc amb el Víctor Parrado es palpava de seguida. El Víctor ens va aportar una gran dosi d’alegria i “bonrollisme”, parlant-nos de l’amor i de la seva particular visió positiva de la vida.

I, com ja és tradició, la guinda de la Nit de Gala 2017 la va posar la flashmob del nostre lema, el “Jo sóc com tu” d’aquest 2017.

Marc, Víctor: gràcies per la vostra proximitat i per fer-nos plorar de riure. El “parradisme” i el “buxaderisme” ja formen part de nosaltres! Moltíssimes gràcies també a tots aquells que, un any més, heu fet possible la Nit de Gala, ja sigui com a voluntaris, espectadors, fila 0 … Gràcies!!