GENT GRAN DE LA CREU ROJA D’ARGENTONA VISITA L’STO PERE PARERA

El passat 21 de març, el Servei de Teràpia Ocupacional Pere Parera va rebre la visita d’un grup de persones grans de la Creu Roja d’Argentona. Hi van participar dotze senyores i els dos grups d’Extens Grans.

La jornada va durar el matí i va ser molt productiva i intensa.

Primerament les vàrem rebre i els vam explicar en línies generals què és la Fundació el Maresme i concretament el nostre servei de teràpia ocupacional. Després vàrem compartir un esmorzar que havien preparat els usuaris/es del suport. Un grup de cinc usuaris, l’Oriol  Boba, la Glòria Salas, la Pilar Bonfill i en Josep Barba, varen fer una ruta pel centre explicant totes les dependències, saludant i presentant a diferents usuaris i educadors. Per finalitzar vàrem compartir l’activitat de crear elements decoratius, en aquest cas de la primavera, per penjar-ho pel centre, que és una de les tasques d’aquest de suport. Com sempre que ens ve a veure alguna entitat, els vàrem obsequiar amb productes artesanals que elaborem al centre, en aquest cas amb unes flors molt primaverals.

Va ser un matí on les nostres visitants varen preguntar força, ja que per a elles érem bastant desconeguts. Els va agradar molt conèixer-nos i van marxar molt contentes. El següent pas serà anar nosaltres, el suport Extens Lent–Gran, a fer una visita al seu servei. Segur que trobarem una manera de poder seguir col·laborant en un futur.